Fellesfag.

Egenskaper for fremtiden.

Fellesfag.

Egenskaper for fremtiden.

Fellesfag

er et felles opplegg på tvers av linjene. Uansett hva man spesialiserer seg i så er det noen egenskaper alle bør kunne i fremtiden. Kreativitet, problemløsning, kritisk tenkning og samarbeid er de aller viktigste. I tillegg lever vi nå i en visuell verden, hvor de som mestrer storytelling når lengst. Derfor bør alle kunne noe om foto, tekst og historiefortelling. Til slutt lærer man også om entreprenørskap. Man blir mer og mer avhengig av å skape sin egen arbeidsplass, og det forbereder vi deg på i fellesfag!

01   KREATIVE METODER

Vi bruker en metodikk som er basert design thinking. Den baserer seg på brukerinnsikt og en forståelse av «kunden» og dens virkelige utfordringer. Idéutvikling er den aller viktigste fasen før man prototyper idéene man har kommet med. Her lærer du å mestre denne metoden, som du kan bruke i all fremtid.

02   MEDIA

Her lærer du å dokumentere sine egne ferdigheter og oppgaver med å øve på fotografering, skrive tekster og sette opp sin egen portfolio. I tillegg får du en innføring i personlig merkevare, LinkedIn og hvordan du kan vise dine skills til omverden for å lande drømmejobben. 

03   ENTREPRENØRSKAP

Flere og flere mennesker velger å starte for seg selv eller med andre. Den utfordrende, men utrolig spennende hverdagen er gründer er noe alle bør kjenne på. Derfor får man en ordentlig innføring i entreprenørskap her på SKAP. Og har man en ordentlig god idé, så hjelper vi deg med å starte en studentbedrift!

VEILEDERE

Chamilla og Ole Henrik er to energiske personer med en spennende og variert bakgrunn. Chamilla er utdannet Kaospilot og har jobbet med kreative metoder i 17 år på Westerdals!! Det var et kupp for oss å få henne til SKAP. Hun er tromsøværing, og du skal ikke se bort i fra at hun drar deg med på Yoga i ny og ne.

Ole Henrik er utdannet fra NKH i Oslo og har en bakgrunn fra flere store reklamebyråer, både i innland og utland. Han har også startet egen bedrift og har erfaringer med både strategier og markedsføring! Tech-interessen er meget stor og er du keen på å spille litt fotball, så er dette mannen å spørre.

Chamilla Natasha Skjelstad

Veileder

Ole Henrik Golf

Veileder

Kontakt oss
post@skapfhs.no
+47 381 33 200

Finn oss
Neseveien 1
4514 Mandal

Følg oss
Facebook
Instagram