SKAP Kreativ Folkehøyskole.

Morgendagens utfordringer er vår mulighet og vårt ansvar.

Hva vi tror på.

Kreativitet, kritisk tenkning, samarbeid og evnen til problemløsning er viktige ferdigheter innenfor absolutt alle studie-, arbeids- og forskningsfelt. Uten mennesker med denne kompetansen vil vi gå glipp av små og store idéer som igjen resulterer i innovasjon, utvikling og framdrift i verden.

FASILITETER

SKAP holder til på et tidligere hotell i sentrum av Mandal. Under kan du se bilder av soverommene, kantinen, fellesarealene og få et innblikk i hvordan livet på denne skolen er gjennom året.

OMRÅDE

Det er kort tilgang til butikker, restauranter, treningssenter, fotballbane, skatepark, strender og fantastiske turområder. SKAP er en av Norges mest urbane folkehøyskoler og det er en haug av spennende ting å finne på.

FABLAB

Alle som går på SKAP har tilgang til en fablab med 3D-printere, VR-briller, treverksted, CNC-fres, symaskiner, laserkutter, skinn-verktøy, sprøyterom og håndverktøy. 

Livet på SKAP.

Hverdagen består av en miks av obligatorisk opplegg, aktiviteter, valgfag og egentid. Siden skolen ligger midt i en by, så er det alltid noe å finne på. Alt handler om å ta eget initiativ og finne på kule ting sammen. Verkstedene og laben er alltid åpen slik at man kan lære seg nye ting, når som helst.

I tillegg så blir det arrangert elevkvelder, ondagscafé, quiz og kinokvelder. Alt dette er elevstyrt og det er ingen begrensning hva dere kan finne på. Her er det bare kreativiteten som setter grenser 😉

The access_token provided is invalid.

Kontakt oss
post@skapfhs.no
+47 381 33 200

Finn oss
Neseveien 1
4514 Mandal

Følg oss
Facebook
Instagram