SKAP forskning

forskning

SKAP forskning

SKAP forskning

Liker du å utforske, utfordre og tenke nytt? Her kan du prøve ut metoder og prosesser for å finne ny kunnskap og nye løsninger. Dette er en unik mulighet til å bruke din forskerspire og kreativitet! Du kan arbeide med egne prosjekt innen forskning, så her er det bare kreativiteten og fantasien som setter en stopper for hva du gjør.

På SKAP forskning kan utfordre deg selv på reelle problemstillinger. Alle felt i samfunnet benytter seg av forskning som fundament for sine fremskritt, forståelse og utvikling. Mulihetene er derfor enorme.

DSC_1348
DSC_1378

Linjen passer for

Denne linjen passer for deg som er trigget av nysgjerrighet og ønsker å finne svar på hvorfor og hvordan verden er skrudd sammen. Det trengs ingen forkunnskaper, men nysgjerrighet er alt!

Hva lærer du?

Fremtidens utfordringer og hvordan dette påvirker måten vi lever på.

Bruk av 3D printer.

Ferdigheter

Vi stiller ingen krav til faglig kunnskap fra før, men forutsetter at du søker på dette faget av lysten til å lære noe nytt. Du vil sitte igjen med helt unike ferdigheter som er skreddersydd for fremtiden.

Undervisning

SKAP forskning er å gjøre de små eksperimentene, snakke med mennesker, oppsøke elementene. SKAP forskning handler om å finne og stille de små viktige spørsmålene som danner et større bilde og avslører gåten. På denne linjen gjøres det praktiske eksperimenter som gir oss forståelse for nye teorier og kunnskap.

Varighet og omfang

Studieretningen går over to semestre.Det forutsettes at elevene deltar i all undervisning og det må forventes at det i perioder blir arbeid utover den oppsatte timeplanen i forbindelse med prosjektarbeid.

Hvor mye koster det?

  • To til firemannsrom:
    fra 102 000,-
  • Enkeltrom (begrenset):
    fra 112 000,-
forskninig
sitron

Fellesfag

Noen fellesfag har vi på tvers av alle linjene hvor du lærer mer om kreative metoder, storytelling og entreprenørskap.

Utstyr

På skolen finner du blant annet:

Materialer

Treverktøy

Verksted

CNC-fres

Laserkutter

3D-printe

3D-skanner

AR/VR-utstyr

Bli med på tur

Vi reiser på linjetur til utlandet hvert år. Tidligere har vi besøkt Singapore, Tokyo, Hong Kong, New York, San Fransisco og Kenya. Vi arbeider nå med reisemålet for neste skoleår, så følg med for å finne ut hvilken spennende plass vi skal besøke. Dette er en reise som er valgfri og som koster 19 500,-