Linjetur

Linjetur til Kenya

Bli med på en to ukers reise til Øst-Afrika, nærmere bestemt Kenya, hvor vi sammen opplever, bidrar og henter inspirasjon fra den afrikanske kulturen.

 

Safari og late dager på strendene

Vi starter med safari, hvor du vil oppleve elefanter, løver og giraffer på nært hold. Faglig får du et innblikk i ulike byggteknikker og opplæring i forskjellig håndarbeid. Dette er erfaringer du vil kunne ta med deg, både i cv-en og som inspirasjon i senere oppgaver. Vi vil naturligvis også nyte late dager på hvite strender så langt øyet kan se, med turkist hav og kokosnøtter på menyen.

 

Bli med til landsbygda

Vi bor deler av turen på landsbygda i Kenya, i et gjestehus som elever fra SKAP selv har tegnet. Eco Moyo Education Center er en lekeplass hvor arkitektur og møter med barn oppstår, opplevelser og lærdom du aldri vil få i et klasserom! Vi gleder oss til å ha deg med! Dette er en linjetur som er valgfri for elever på SKAP arkitektur og SKAP forskning, og som koster 19 500,-

Linjetur til Japan

 

Teknologi og roboter

Vi drar til landet med teknologi og roboter. Her skal vi besøke noen av de mest innovative hodene i verden på alt i fra kunstig intelligens til droner.

 

Kulinariske opplevelser

Vi besøker templer, drar på hiking på øya Miyajima utenfor Hiroshima og lærer viktig historie på atombombemuseum. Japan er rik på kultur, og byr på herlige kulinariske opplevelser, som for eksempel japansk sushi.

 

Sov i en kapsel

På linjeturen i Japan besøker vi flere byer. Vi kjører med hurtigtog og nyter flott landskap underveis gjennom togvinduene. Har du med deg kamera, får du tatt mange fantastiske bilder. På nettene kan du oppleve å sove i kapsel på kapselhotell.

 

Linjeturen er valgfri for elevene på SKAP teknologi, og koster 19 500,-

Linjetur til San Francisco

 

Amerikansk storby

Bli med til fantastiske San Francisco i California! På en reise til San Francisco vil du oppleve en annerledes amerikansk storby, hvor gamle trikker snor seg rundt i snirklete gater, opp og ned byens bakker og inn og ut av de mange fargerike kvarterene.

 

Alt er mulig

Her hersker en helt spesiell, frisinnet stemning og en idé om at alt er mulig. Her kan du også få med deg ikoniske attraksjoner som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman’s Wharf.

 

Silicon Valley

Vi besøker Silicon Valley, der vi får faglig input, og tar utflukter til kjente severdigheter. Dette er en reise som er valgfri for elevene på SKAP design og SKAP story, og som koster 19 500,-

Linjetur på Interrail i Europa

 

Miljøvennlig og innholdsrik

Bli med på en mer miljøvennlig og utrolig innholdsrik linjetur. Vi kjører tog nedover i nydelige Europa, og besøker spennende steder langs hele ruta.

 

Bli med på planleggingen

Du kan være med på å planlegge reiseruta før vi reiser, slik at turen blir helt skreddersydd til deres ønsker og behov. Dette er en reise som er valgfri  for elevene på SKAP fremtid og SKAP forskning, og som koster 14000,-