Sånn søker du plass hos oss:

Det er enkelt å søke plass på folkehøyskole, og vi har ingen søknadsfrist slik som høyskoler og universitet. Du kan i praksis søke helt frem til skolestart, men kan risikere at linja du ønsker å gå på er full om du venter lenge med å søke. Vi har ingen karakterkrav for å få plass hos oss, men du må ha fylt 18 år. Du kan også søke støtte hos Lånekassen når du går på folkehøyskole.

1. Fylle ut søknadsskjema

Søknadsskjemaet er ikke vanskelig å fylle ut. Det som er viktig, er at vi får vite litt om hvem du er og hvorfor du ønsker å være elev hos oss. Trykk på linken for å komme til vårt søknadsskjema:

Søknadsskjema

2. Vi sender deg svar på søknaden

Først vil du få en bekreftelse på at vi har mottatt søknaden din. Hvis vi har ledig plass på den linja du har søkt på, vil du få tilbud om plass på e-post. Da har du ti dager på å bestemme deg for om du vil ha plassen eller ikke.

3. Si ja eller nei til plassen

Når du har bestemt deg, sender du svar til oss på post@skapfhs.no. Takker du ja til plassen, betaler du en innmeldingsavgift på 2600 kr. Den kan overføres til konto eller vippses. Du vil etter dette motta enda mer informasjon om oppstart og skoleåret. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med skolen eller veilederen som står oppført på din linje.

Etter dette er du en ekte SKAP-er, og kan glede deg til et sosialt og lærerikt år i Norges sydligste by!