led2
led2

6 grunner til å dyrke dine kreative egenskaper

Hjernen vår er konstruert for å være våken og aktiv. Dette er grunnen til at vi føler oss «rastløse» eller at vi «kjeder oss» når man er i en stillestående situasjon eller i en fast rutine. Her er 6 grunner til at kreativitet er en egenskap du bør dyrke:

 

1. Det gjør hverdagen enda mer spennende

Enten det er i arbeid, på fritiden eller en uvant situasjon i livet så vil du alltid ha egenskapen til å komme opp med nye løsninger på selv de tøffeste utfordringene.

2. Det er sosialt og gøy

Kreativitet er samarbeid med andre mennesker. Det gjør at man ofte blir satt i samme rom med spennende personer, i interessante prosesser og lekne tilnærminger til problemløsning. Det er gøy! 🙂

3. Det er en egenskap for fremtiden

Kreativitet er hele fundamentet i innovasjon og utvikling. Uansett hva du vil gjøre med livet ditt så er kreative egenskaper nyttig både privat og i jobb!

4. Det gir deg nye måter å uttrykke deg selv på

Kreativitet kan ta hvilken som helst form. Du vil kunne formidle dine følelser, personlighet og idéer til verden på helt nye og interessante måter.

5. Det gir en vanvittig mestringsfølelse

#denfølelsen når man har vært lenge i en kreativ prosess – for så å føle på at alt bare faller på plass. Det er en helt utrolig digg følelse å komme på en løsning som ingen har tenkt på før.

6. Det blir en del av deg for alltid

«Once you go creative, you never go back». Kreativitet er like så mye et mindset som en konkret egenskap. Man kan nesten kalle det en livsstil.