Fellesturer

Hvert år reiser hele skolen sammen på spennende turer. Både i nærmiljøet og lengre unna.

 

Trollaktiv

I løpet av de første ukene på SKAP, reiser vi til Trollaktiv på Evje, der vi har en bli-kjent-tur med overnatting. Her er det mulighet for mange ulike aktiviteter, som rafting, paintball, klatring, terrengsykling og mye mer. Les gjerne mer om Trollaktiv her.

 

Turer i nærområdet

Vi reiser også sammen til restauranten Under, Lindesnes fyr, Landehobde og andre områder i nærheten av skolen.

 

Århus

Hver vår reiser skolen til Århus. Den nydelige danske byen byr på blant annet god mat på Århus Streetfood, kunstmuseet AROS, Arkitektskolen og Sydhavnen. I tillegg er det noe magisk med å reise så mange sammen på tur!

Linjetur til Japan

Japan er et fantastisk sted å reise for å utforske og oppleve ny teknologi og design! Vi vil være stasjonert i Tokyo i overkant av en uke, før vi reiser videre for å utforske andre byer i Japan. Vi vil benytte tog mellom destinasjonene. Endringer kan forekomme under selve reisen i Japan, inkludert justeringer av reiseruter og tidsplaner avhengig av lokale forhold, priser og tilgjengelighet.

Tokyo er en nydelig by som byr på alt i fra ny teknologi, anime, shopping, arcades og kulturelle serverdigheter. Her er det umulig å kjede seg! Her er det uendelig med fotomuligheter, opplevelser og faglig input du kanskje ikke får noen andre steder i verden.

Linjetur i Sør-Europa!

Bli med og opplev et sant paradis av arkitektoniske mesterverk, sjarmerende torg og "maleriske" gater som tar deg med på en reise gjennom historien.

Hvert år skreddersyr vi en reise for årets elever. Tidligere har vi reist til byer som Roma, Amsterdam, Barcelona, Praha, Wien, Berlin ++
I år (2024) vil turen gå mot Sør-Europa der det fortsatt er varmt og godt når det begynner å bli kaldt og guffent her hjemme. Årets tur vil bli presentert i starten av skoleåret, så vi får god tid til å planlegge.

Fra storslåtte byggverk, til de små sjarmerende sidegater med salgsboder og cafeer. Vi har skissebøker og kamera med for å fange øyeblikkene. La oss inspireres av de unike byene og atmosfæren som har formet historien og arkitekturen i Sør-Europa gjennom århundrene.

Å reise på tur og oppleve nye steder sammen bygger vennskap og skaper samhold, en uforglemmelig tur hvor vi allerede nå kan love både storby, strender, sol og faglig innhold.

Denne turen er for elever på Arkitektur, By- og landskapsarkitektur og Visuell kommunikasjon, og er inkludert i linjeprisen.