Fellesturer

Hvert år reiser hele skolen sammen på spennende turer. Både i nærmiljøet og lengre unna.

 

Trollaktiv

I løpet av de første ukene på SKAP, reiser vi til Trollaktiv på Evje, der vi har en bli-kjent-tur med overnatting. Her er det mulighet for mange ulike aktiviteter, som rafting, paintball, klatring, terrengsykling og mye mer. Les gjerne mer om Trollaktiv her.

 

Turer i nærområdet

Vi reiser også sammen til restauranten Under, Lindesnes fyr, Landehobde og andre områder i nærheten av skolen.

 

Århus

Hver vår reiser skolen til Århus. Den nydelige danske byen byr på blant annet god mat på Århus Streetfood, kunstmuseet AROS, Arkitektskolen og Sydhavnen. I tillegg er det noe magisk med å reise så mange sammen på tur!

Linjetur til Japan

 

Teknologi og roboter

Vi drar til landet med teknologi og roboter. Her skal vi besøke noen av de mest innovative hodene i verden på alt i fra kunstig intelligens til droner.

 

Kulinariske opplevelser

Vi besøker templer, drar på hiking på øya Miyajima utenfor Hiroshima og lærer viktig historie på atombombemuseum. Japan er rik på kultur, og byr på herlige kulinariske opplevelser, som for eksempel japansk sushi.

 

Sov i en kapsel

På linjeturen i Japan besøker vi flere byer. Vi kjører med hurtigtog og nyter flott landskap underveis gjennom togvinduene. Har du med deg kamera, får du tatt mange fantastiske bilder. På nettene kan du oppleve å sove i kapsel på kapselhotell.

 

Linjeturen er for elevene på  Teknologi, Oppfinner, Produktdesign,  Redesign, Møbelsnekker og Dungeons and Dragons og er inkludert i linjeprisen.

Linjetur i Sør-Europa!

Bli med og opplev et sant paradis av arkitektoniske mesterverk, sjarmerende torg og "maleriske" gater som tar deg med på en reise gjennom historien.

Hvert år skreddersyr vi en reise for årets elever. Tidligere har vi reist til byer som Roma, Amsterdam, Barcelona, Praha, Wien, Berlin ++
I år (2024) vil turen gå mot Sør-Europa der det fortsatt er varmt og godt når det begynner å bli kaldt og guffent her hjemme. Årets tur vil bli presentert i starten av skoleåret, så vi får god tid til å planlegge.

Fra storslåtte byggverk, til de små sjarmerende sidegater med salgsboder og cafeer. Vi har skissebøker og kamera med for å fange øyeblikkene. La oss inspireres av de unike byene og atmosfæren som har formet historien og arkitekturen i Sør-Europa gjennom århundrene.

Å reise på tur og oppleve nye steder sammen bygger vennskap og skaper samhold, en uforglemmelig tur hvor vi allerede nå kan love både storby, strender, sol og faglig innhold.

Denne turen er for elever på Arkitektur, By- og landskapsarkitektur og Visuell kommunikasjon, og er inkludert i linjeprisen.