SKAP Kreativ Folkehøyskole

Morgendagens utfordringer er vår mulighet og vårt ansvar


SØK NÅ

skap4

Hva vi tror på

På SKAP kreativ folkehøyskole tror vi på at kreativitet, kritisk tenkning, samarbeid og evnen til problemløsning er viktige ferdigheter innenfor absolutt alle studie-, arbeids- og forskningsfelt. Uten mennesker med denne kompetansen vil vi gå glipp av små og store idéer som igjen resulterer i innovasjon, utvikling og framdrift i verden.

ide_forside
forside_fellesfag

Fasiliteter

SKAP holder til på et tidligere hotell i sentrum av Mandal. Under kan du se bilder av soverommene, kantinen, fellesarealene og få et innblikk i hvordan livet på denne skolen er gjennom året.

Område

Det er kort tilgang til butikker, restauranter, treningssenter, fotballbane, skatepark, strender og fantastiske turområder. SKAP er en av Norges mest urbane folkehøyskoler og det er en haug av spennende ting å finne på.

FABLAB

Alle som går på SKAP har tilgang til en fablab med 3D-printere, VR-briller, treverksted, CNC-fres, symaskiner, laserkutter, skinn-verktøy, sprøyterom og håndverktøy.


Les mer

soverom_1
soverom_2
soverom_4
kantine
kantine_1
kantine_2
kosrt_forside
konferanserom

Livet på skap

Hverdagen består av en miks av obligatorisk opplegg, aktiviteter, valgfag og egentid. Siden skolen ligger midt i en by, så er det alltid noe å finne på. Alt handler om å ta eget initiativ og finne på kule ting sammen. Verkstedene og laben er alltid åpen slik at man kan lære seg nye ting, når som helst.

I tillegg så blir det arrangert elevkvelder, ondagscafé, quiz og kinokvelder. Alt dette er elevstyrt og det er ingen begrensning hva dere kan finne på. Her er det bare kreativiteten som setter grenser ?

situasjon_!
rom_1
situasjon_3
situasjon_4
situasjon_2
peisestue
soverom_3
bordtennis_forside

Praktisk informasjon


Om skolen


Kontakt oss


SØK NÅ


Følg @skapfhs på Instagram