kyrre
kyrre

Hvorfor er SKAP skapt?

Nye perspektiv og nye koblinger

Mennesket er skapt for å skape. Skape i betydning legge noe til, finne vei, og finne løsninger. Svare på utfordringer som kommer vår vei. De er mange, og vi løser dem, hver dag, nesten hver gang. Men vi tenker ikke alltid over det. Hjernen vår ser etter mønstre som forenkler valgene våre. Den vil helst gjøre i dag som i går for å spare energi til det virkelig gjelder. Til faren truer eller sjansen kommer. Da har vi mennesker en utrolig kreativ kapasitet. Den evnen kan vi vedlikeholde ved å utfordre oss selv og andre og se etter etter nye perspektiver og nye koblinger.

 

Stort behov for kreativitet

Vi lever i en verden hvor vi konstant snakker om nytenking og innovasjon. Behovet for å aktivere vår fantastiske evne til å tenke nytt og finne gode løsninger er større enn noen gang. Derfor finnes SKAP!

 

Treningsstudio for kreative muskler

SKAP er en folkehøyskole, men ikke bare det. SKAP er også en åpen arena og et treningsstudio for kreative muskler. Et sted der bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner kan delta og bidra, sammen med elever eller uten. Næringshagen og skolen bygger dette sammen og vil gjennom jevnlige nyhetsbrev komme med betraktninger om kreativitet og fortellinger om det som skjer i SKAP. Følg med!