IMG_8573
IMG_8573

Tidenes første streaming fra Under!

Stipendiatene på Story har blitt utrolig gode på streaming. Med nyinnkjøpt utstyr, og testsendinger under gjennomføringen av årets Hackaton, har det vært en bratt og høy læringskurve de siste ukene

Og kompetansen vi fikk underveis kom godt med da konferansen Kraften i kobling skulle streamesKraften i kobling ble arrangert av Lindesnesregionen Næringshagen og SKAP, i samarbeid med Havhotellet og Under. Vi er altså de første som noensinne har streama direkte fra restauranten Under.

Tenk, der stod vi i en betongbygning under vann med bildemikser, tre kamera, Mac-er, trådløse mikrofoner og miksebord. Og det funka! For en opplevelse det var å filme foredragsholdere omgitt av magisk lys fra havet, og med fisker i bakgrunnen som svømte inn og ut av bilderammenEtter gjennomført streaming på Under, hadde vi en liten time på å flytte alt utstyret videre til ny lokasjon, og streama fortsettelsen av konferansen på Havhotellet. 

Der hadde vi i tillegg en egen kilde med foredragsholdernes presentasjoner, slik at de som fulgte streamen også fikk se videoer og slides. Det ble to hektiske og verdifulle dager med mange timer flerkameraproduksjon direkte sendt over nettet. Vi er utrolig takknemlige for muligheten, erfaringen og opplevelsen. Og vi gleder oss til neste streamingprosjekt 

 

Foto: Ida Wager
Tekst: Kristin Vold Kelly