AAA_9327 kopi
AAA_9327 kopi

Så enkelt er det å søke plass på folkehøyskole

Sånn søker du plass hos oss:

1. Fylle ut søknadsskjema

Søknadsskjemaet er ikke vanskelig å fylle ut, og er helt uforpliktende. Vi vil vite litt om hvem du er, og hvorfor du ønsker å være elev hos oss. Trykk på linken under for å komme til vårt søknadsskjema. Hvil du vil se hvordan det ser ut, kan du se skjermbildet nederst i artikkelen.

Søknadsskjema

2. Vi sender deg svar på søknaden

Først vil du få en bekreftelse på at vi har mottatt søknaden din. Hvis vi har ledig plass på den linja du har søkt på, vil du etter 1.februar få tilbud om plass på e-post. Da har du ti dager på å bestemme deg for om du vil ha plassen eller ikke.

3. Si ja eller nei til plassen

Når du har bestemt deg, sender du svar til oss på post@skapfhs.no. Takker du ja til plassen, betaler du en innmeldingsavgift på 2500 kr. Den kan overføres til konto eller vippses. Du vil etter dette motta enda mer informasjon om oppstart og skoleåret. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med skolen eller veilederen som står oppført på din linje.

Etter dette er du en ekte SKAP-er, og kan glede deg til et sosialt og lærerikt år i Norges sydligste by!

 

Litt informasjon om opptak:

Vi har ingen søknadsfrist, men begynner opptaket 1. februar. Det vil si at du snart kan få vite om du får plass hos oss.  Du kan i praksis søke helt frem til skolestart, men da kan du risikere at linja du vil gå på er full.

Vi har ingen karakterkrav for å få plass hos oss, men du må ha fylt 18 år.

Du kan søke støtte hos Lånekassen når du går på folkehøyskole, og du trenger ikke betale alle skolepengene på en gang. Du blir fakturert hver måned når du går på skolen.