received_727787198833914
received_727787198833914

Gratulerer med kvinnedagen!

Tema for årets internasjonale kvinnedag er innovasjon og teknologi for likestilling. På denne dagen er vi ekstra stolte over å ha to kvinnelige stipendiater på teknologilinjen vår på SKAP Kreativ folkehøyskole, og vi har lyst til å fremme disse fantastisk dyktige jentene til inspirasjon for alle unge jenter.

 

En stipendiat på folkehøyskole er en elev som går sitt andre år i ledertrening på folkehøyskole. En stipendiat er tilknyttet linjene på skolen, og både Thalia og Kiara søkte begge om å få plass som stipendiat på skolen etter et år som elev på teknologi.

 

Thalia fant ut på videregående at hun likte programmering godt, det var noe hun ønsket å lære mer om og kanskje jobbe med i fremtiden. Kiara var også interessert i teknologi og spill fra barndommen av, og de er begge enige om at magien fra kode til handling er utrolig fascinerende.  Våre dyktige og kunnskapsrike stipendiater sitter smilende bak hvert sitt skrivebord, og oppfordrer alle jenter med interesse for teknologi og innovasjon om å våge å følge drømmene sine, selv om det kan være skikkelig skummelt til tider. De oppfordrer alle jenter til å la ideer og håp spire og gro.

 

Vi vet ikke hva fremtiden bringer, men vi vet at vi gleder oss til å ta del i den!

 

Hilsen Kiara og Thalia.