Skjermbilde 2019-10-18 kl. 11.39.00
Skjermbilde 2019-10-18 kl. 11.39.00

Morgen-rave på SKAP

SKAPelev på teknologi, Marcus Inngjerdingen, holdt i forrige uke SKAP-talk med morgenrave. Her kan dere lese hvorfor han valgte å ha en såpass uvanlig og spennende morgensamling med hele skolen:

Tanken var å få en PANG-start på dagen og helga, og det fantest ikke en bedre måte enn å arrangere morgen rave. Jeg har aldri hatt en mulighet til å kunne arrangere dette, men endelig kom sjansen. Jeg skrev meg først opp på lista og visste at det var noen forventninger. Det ble rydda til dansegulv, stelt istand med festival lys, lyd og en spilleliste som skulle skap liv. Selvsagt noe Scooter, Casacada og nye artister.

Da var spørsmålet hvem i sitt rette sinn ville danse til technomusikk kl 08:30 om morgen? Jo, jeg vil det! Og det måtte da finnes flere som kunne tenke seg dette. Kl08:30 VAR SHOWET I GANG Jeg hadde på meg det mest fargerike av klær, noe neonmaling i ansiktet og et smil som ikke en unge på julaften kunne konkurrer med. Jeg ville spre masse glede til mange trøtte fjes, så en dans måtte til. Jeg kunne en dans fra før som jeg lærte bort midt under morgenraven som ble godt tatt i mot. En simpel dans som får alle til å bevege seg og gjør at hjertet skulle pumpe litt ekstra fort om morran. Etter morgenravet rant svetten og jeg har aldri vært mer våken. Er ikke så mye mer å si enn at jeg kunne godt tenkt meg en gang til.

– Mvh Marcus Inngjerdingen