Bygging av OTTO
Bygging av OTTO

Gode nyheter for SKAP-elever

Vi har blogget om det før, men temaet er fortsatt like aktuelt. I VG i dag kan vi lese om viktigheten av kreativitet i fremtidens yrker. Visste du at blant amerikanske femåringer er 98% eksperter innenfor fantasi? Nydelig. Men blant 15 åringer er det bare 12 % igjen som er kreative, viser tall fra Nasa. Her har mye kreativitet forsvunnet gjennom oppveksten! Og når fremtidens yrker krever skaperkraft, som er menneskets fortrinn ovenfor maskiner, må vi lære oss måter å beholde kreativiteten vår. Vi må trene oss opp igjen. Ta igjen det vi mister. Og på SKAP gjør vi jo nettopp det. Vi tror at kreativitet kan læres. Den er som en muskel som kan trenes og forbedres. Gode nyheter for SKAP-elever som skal ut i arbeidslivet, ikke sant?

 

Les artikkelen i VG her.