IMG_20191105_122912
IMG_20191105_122912

Unge entreprenører

SKAP er stolte over at vi planlegger tre nye linjer til neste skoleår. En av dem er SKAP entreprenør. Denne linja skal heie fram de gode idéene, hjelpe elevene i gang og få spennende bedrifter på føttene.

 

I år er entreprenørskap et valgfag elevene kan velge å arbeide med i tillegg til de linjene de går på. Faget er populært, og skaper engasjement og mulighet til å teste idéene på et ekte marked i trygge omgivelser. Veileder Karsten Ersland er opptatt av magien som oppstår når idéer blir til noe helt ekte som resten av verden kan ta del i. Og det blir ekstra magisk når elevene Ida Wager og Mia Friis kommer i gang med prosjektet Alti VennSkap denne høsten. En nydelig hjertevarm idé har blitt til noe ekte som sprer varme og engasjement til andre.

 

Her kan du lese hva Lindesnes Avis skriver om ungdomsbedriften, som gir brukerne på sykehjemmet et tilbud på lørdager, samtidig som ungdommer sysselsettes. Klikk på artikkelen for å forstørre og lettere lese. Ønsker du også å lese mer om linjefaget SKAP entreprenør, kan du klikke her.