Bilde1 kopi
Bilde1 kopi

Fra SKAP Kreativ folkehøyskole til design av superbil

Året SKAP Kreativ folkehøyskole startet opp, 2016-17, var Ulrik Valla elev på linjen Teknologi og Design. Han har nå fullført bachelor og masterstudie ved OsloMet  og vært på utveksling ved Umeå Institute of Design i Sverige. Ulrik sier dette om hvilken betydning SKAP har hatt for han:

«På SKAP lærte jeg å følge drømmene mine. I dag har jeg jobbet med design av superbil og skrevet en masteroppgave innen romfart med Norges første astronautkandidat. Jeg ville ikke gjort noe av dette om jeg ikke hadde begynt reisen min på SKAP»

SKAP er en folkehøyskole som legger til rette for at du kan utforske og utvikle dine kreative evner innen teknologi og design. Her får du muligheten til å lære av dyktige veiledere og utvikle deg både personlig og faglig.

teknologi-linjen vil du lære om blant annet kunstig intelligens, 3D-printing, 3D-modellering, programmering, robotikk, spilldesign og mye mer. Du vil få jobbe med ulike prosjekter og utforske kreativiteten din på en praktisk måte.

Som Ulrik Valla sier, kan SKAP ha stor betydning for din karriere og framtidsmuligheter. Drømmer du om å jobbe med teknologi eller annet kreativt arbeid? Da er SKAP Kreativ folkehøyskole det perfekte stedet å starte.

Søk nå og la SKAP hjelpe deg å følge drømmene dine!

 

Les mer om Skap Teknologi her: https://skapfhs.no/teknologi/

Les mer om Skap Produktdesign her: https://skapfhs.no/produktdesign/