Ingrid
Ingrid

Visste du at du kan ta opp fag og forbedre karakterer mens du går på folkehøyskole?

Planlegger du å ta opp fag til neste år?

På SKAP Kreativ folkehøyskole legger vi til rette for at du kan ta opp fag og forbedre karakterene dine. Vi har faktisk vårt eget valgfag der du får tid og hjelp til å øve til privatisteksamen! Du kan ta opp hvilket fag som helst, men hos oss vil du få den aller beste hjelpen dersom du velger å ta opp matematikk og andre realfag.

Veileder i faget har nemlig realfagsutdanning med master i matematikk og bachelor i geofysikk og har undervist i matematikk, naturfag og geografi på videregående skole. Så om du synes realfag og matematikk er litt vanskelig og vet ikke helt hvordan du skal klare å nå målene dine på egenhånd, så er SKAP en fantastisk mulighet! Her vil du møte andre som er i samme situasjon, og du slipper å sitte alene med lesingen.

 

 

I tillegg til hjelp med selve faget du ønsker å ta opp, hjelper vi deg med frister for oppmelding, eksamensdatoer og valg av eksamenssted. Om du trenger hjelp med selve oppmeldingen så gjør vi dette sammen. Vi har et samarbeid med Mandal videregående skole der vi får låne lærebøker dersom de har tilgjengelig i det aktuelle faget.

 

 

Så istedenfor å sitte hjemme alene og lese til eksamen, hvorfor ikke velge et år på folkehøyskole på vakre Sørlandet og få hjelp til å nå målene dine? Et år der du blir en del av et fellesskap, lærer masse og får minner for livet. Om du ikke har et helt år ledig tilbyr vi også halvårskurs på flere av linjene!

 

 

Vi har flere spennende linjer å velge mellom:

Lurer du på SKAP er noe for deg?

Ta gjerne kontakt med Hanne Christine på tlf 99253471. Vi svarer på alle spørsmål. Håper vi hører fra deg!