Ida og Daniel
Ida og Daniel

Usikker på hva du skal gjøre til neste år?

Synes du det er vanskelig å vite hvilken utdannelse du skal velge? Kanskje har du ikke karakterene til å komme inn på drømmestudiet? Kanskje trenger du et pauseår, men ønsker et år som likevel gir mening?

 

Ved å ta et år på folkehøyskole, får du tid til å tenke gjennom hva du egentlig ønsker å gjøre videre. Du får mulighet til å teste ut ulike retninger og ikke minst du får et år med opplevelser, minner og venner for livet. Du kan lese mer om hvordan Kiara syntes det var å teste ut teknologi på SKAP Kreativ Folkehøyskole her: Kiara på SKAP teknologi.

 

Du får også to tilleggspoeng (konkurransepoeng) for videre studier ved å ta et år på folkehøyskole. Disse tilleggspoengene teller med på andregangsvitnemålet ditt. Det beste av alt er at det er ingen eksamener du må bestå, du må bare sørge for å ikke ha mer enn 10% fravær.

 

Ved å velge folkehøyskole har du mange muligheter og linjer å velge mellom. Sjekk ut skolen vår da vel, hvis du har interesserer innenfor følgende emner:

  • Elektronikk, robotisering, 3D modellering, 3D printing, lodding, drone, elektriske kjøretøy, programmering, deep-fake teknologi
  • DIY, makerspace, laserkutting, treverksted, dreiebenk, CNC-fres
  • Arkitektur, interiør, landskapsarkitektur, modellbygging, lage portofolio
  • Produktdesign, møbeldesign, skisseteknikk
  • Gjenbruk, bærekraft, tekstiler, form og farge, søm, hekling, strikking

 

 

Hos oss på SKAP Kreativ folkehøyskole kan du samtidig få hjelp både til å forbedre karakterer og til å trene på opptaksprøver.

 

Lurer du på om SKAP er noe for deg eller noen du kjenner?

Ta gjerne kontakt med Hanne Christine på tlf 99253471. Vi svarer på alle spørsmål. Håper vi hører fra deg!